Foto: Linda Johansson

Tryggt boende med personlig service.

Vi är det lilla lokala bostadsföretaget i Hässleholm som erbjuder fräscha hyresbostäder centralt såväl som på landet. I Vankiva och Finja har vi marklägenheter. Trygghet, god trivsel och bra service är ledord i vår verksamhet. Samtliga lägenheter upplåts med hyresrätt, så någon insats krävs ej. Vi har även lokaler för uthyrning i Hässleholms centrum.

Vi är anslutna till "Trygghetsbevakad fastighet", ett samarbete med Fastighetsägareföreningen och Securitas, där våra lägenheter bevakas alla dagar i veckan mellan 21.00 och 05.00.

Försäljning av fastigheter

Efter 28 år i branschen överlåter vi 12 hyresfastigheter till Svenska Hus AB som redan är etablerade på Hässleholmsmarknaden.  Tillträde sker per 2015-12-01. Vi har under en längre tid fört diskussioner med Svenska Hus AB och är övertygade om att de kommer att ta väl hand om våra hyresgäster.  Vår förvaltningspersonal kommer att få anställning i Svenska Hus AB vilket bidrar till kontinuitet för hyresgästerna. Vi tackar våra underbara kunder för alla år och önskar er all lycka med er nya hyresvärd. Vi önskar även Svenska Hus lycka till med framtida förvaltning i Hässleholm med omnejd.

Vi deltar i trafiksäkerhetskampanjen gällande förskolor och skolor i Hässleholm!

Det har stor betydelse att våra barn syns ordentligt när vi är ute i trafiken.
Klicka på diplomet nedan, så kommer du till Momentas hemsida där du också kan hjälpa till att rädda liv.

Nyrenoverade lägenheter centralt!

Husdjursfri och rökfri.
Mer information hittar du HÄR

Vår stuga i Sälen

Vi har en stuga i Dalbyn, Lindvallen. Lindvallen är en förträfflig anläggning som med fördel kan besökas såväl sommar som vinter. Som hyresgäst har du möjlighet att hyra vår stuga till ett rabatterat pris.
För mer information kontakta oss.
LÄNK TILL WEBBKAMERA

Höghuset

Välkommen att flytta in i Hässleholms högsta byggnad.
Mer information hittar du HÄR

 

Aktuellt

  • 2015-12-01 Svenska Hus! 010-603 93 00, www.svenskahus.se
  • 2015-09-10 Ledig lokal i Hässleholm! Ledig lokal i Hässleholm nära centrum, 252 kvm + 84 kvm på källarplan. Ledig omgående. Kontakta oss för mer information.
  • 2015-08-10 Ledig butikslokal i Osby! Ledig butikslokal i centrum, 239 kvm. Lokalen kan delas. Ledig omgående. Kontakta oss för mer information.
  • 2014-12-09 Hyreshöjning 2015 Vi har idag fått reda på att hyreshöjningen för 2015 är 1,10 procent. Våra hyresgäster kommer få sina hyresavier under denna veckan.
  • 2014-03-15 Medarbetare jobbat hos oss i 25 år! Idag är det 25 år som Kristina Haraldsson har varit anställd på Blocket. Kristina jobbar med ekonomi/redovisning. Vi är glada över att ha en så trogen medarbetare och vi hoppas få ha kvar henne hos oss lång tid framöver.