Om företaget

Efter 20 år i branschen kan vi blicka tillbaka på en positiv och god utveckling av vårt fastighetsbestånd. Denna utveckling har inte bara skapats i eget intresse utan mervärden har även skapats för våra hyresgäster. Med engagerad personal får hyresgästerna personlig service och det lilla företaget har möjlighet till snabba beslut.

Med en aktiv förvaltning och kontinuerlig förädling av fastigheterna är vår strävan att ha nöjda hyresgäster. Blockets strategi är att arbeta långsiktigt med sin förvaltning, där långsiktighet också är kännetecknande för vår personalstyrka. Vår personal har arbetat i företaget under väldigt lång tid, vilket medför att våra hyresgäster känner trygghet och får ett personligt bemötande hos oss.

Vårt fastighetsbestånd finns i huvudsak i Hässleholms centrum, men vi har även fastigheter i Finja, Vankiva, Emmaljunga och Osby.

I Kristianstad har vi en skolanläggning för 250 elever från 1 till 15 år. Skolan är inrymd i tre vackra tegelbyggnader från 1920, belägna i parkmiljö.

Vi arbetar även med framtida projekt både i Kristianstad och i Hässleholm, där vårt Höghusprojekt i 16 våningar med ägarlägenheter är det mest prioriterade för tillfället.         


/Åke Johansson